نویسنده = حسن پور لسکوکلایه، سمیه
اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری

دوره 4، بهار و تابستان 1400، شهریور 1400، صفحه 7-12

سمیه حسن پور لسکوکلایه؛ محمد پوردهقانی پیشکناری؛ حبیب وهاب زاده؛ محمود محسنی؛ میرحامد سید حسنی؛ رضوان اله کاظمی


استفاده از کنسانتره پروتئین‌ سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری

دوره 4، بهار و تابستان 1400، شهریور 1400، صفحه 13-24

میرحامد سید حسنی؛ محمود محسنی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ تورج سهرابی؛ سمیه حسن پور